Flyttfirma Eskilstuna

Trygg och prisvärd flyttjänst

Flyttfirma

Tryggt att anlita en flyttfirma

Det är med blandade känslor man börjar planera inför en flytt. Det är spännande men med en gnagande oro inför det stora projektet som en flytt innebär. Det är mycket som måste ordnas på den gamla och nya bostaden.

Det är en mycket tung och tidskrävande process. Bara tanken att packa ner hela bostaden i flyttkartonger, allt bärande det medför och transport skrämmer många. Som tur är finns det flyttfirmor som vi! Vi kan hjälpa dig med allt från packning, transport, uppackning samt magasinering.

Vi är en erfaren flyttfirma i Eskilstuna erbjuder allt du behöver till förmånliga priser (som privatperson kan du nyttja RUT  hos oss) och förstklassig service. Det enda du behöver göra är att kontakta oss, så hjälper vi dig med din flytt.

tung soffa?

Flexibelt arbetssätt

Vår erfarenhet har gjort av vi vet att flyttar kan se mycket olika ut. Därför är vi mycket noga med att ha en grundlig dialog med våra kunder innan själva flytten för att ta reda på hur vi kan hjälpa till med flytten på bästa sätt. Det gör att vår tidsuppfattning stämmer mycket väl med slutpriset och våra kunder inte får någon negativ överraskning när slutfakturan kommer.

Du som kund är självklart alltid välkommen att komplettera din valda flyttjänst under processens gång. Det är viktigt att du så noga som möjligt fyller en offertförfrågan för att vi ska kunna ge ett korrekt pris och göra en bra planering. Du betämmer om du tänker packa själv och endast behöver transporten eller om du vill att vi sköter ned- och uppackning. Vi har även möjlighet att hjälpa till med magasinering.

Läs mer om våra tjänster här.

 

Din flyttfirma i Eskilstuna